Ciocolata Slim – pierde in greutate cu shake-uri?

Cu încredere absolută am comandat complexul de pierdere în greutate chocolate-slim pe Internet. Pe site-ul său, producătorul face publicitate cu ingrediente naturale care permit depunerile de grăsime să se topească rapid și pot suprima în totalitate poftele alimentare. O lună ar trebui să fie suficientă pentru a obține rezultatele dorite și să vă apropiați mai ușor de greutatea dorită. Aceste declarații au sunat puțin exagerate, dar totuși am fost de acord. Un shake în loc de un mic dejun mi-a sunat absolut simplu și rapid, așa că nu trebuia să-mi schimb rutina zilnică în alte obiceiuri alimentare.

Experiență ciocolată subțire

În cele din urmă a pierdut greutatea – la a doua încercare 18 kilograme mai ușoare

Bună, numele meu este Nora și am fost supraponderal de mult timp. Cum am ajuns la greutatea dorită după o lungă căutare a produsului potrivit, aș vrea să vă spun astăzi. Am pierdut 18 kilograme incredibile în 11 săptămâni fără sport. În cele din urmă, nu mai căutați produse care să vă garanteze scăderea în greutate și talie mai restrânsă cu promisiuni exagerate.

Pentru mult timp trebuia să încerc ceva nou până când am găsit produsul ideal pentru mine. Acum poți fi curios și îți doresc multă distracție să citesc recenzia mea. Deci, vă puteți salva în viitor căutarea unui produs eficient și la fel cum ajung la greutatea dorită în cel mai scurt timp posibil.

Cum funcționează Chocolate Slim?

ingrediente active pe bază de plante din pudra, care este utilizat pentru amestecarea shake-urile sunt destinate să fie secrete, astfel încât cel puțin producător promisiunea. Lecitină din soia, proteine ​​din zer și Glucemannan ar trebui, printre alte ingrediente, cum ar fi cacao crescute organic, un complex de vitamine si fibre, asigura succesul maxim și pentru a atinge scopul durabile a clientului.

Lecitina din soia trebuie să preia arderea grăsimii în celule și alimentele ingerate, în timp ce glucomannanul ar trebui să contracareze acumularea de grăsimi. Spune: Grăsimea, care este absorbită de organism, nu este mai întâi stocată, dar arsă imediat și se transformă în energie.

Bună dispoziție cu utilizarea de Chocolate Slim, mai multă energie și un aspect mai bun al pielii, precum și reducerea celulitei sunt garantate cu utilizarea zilnică a acestui shake de către producător. În plus, poftele alimentare ar trebui să fie complet un lucru din trecut. După o lună, rezultatele ar trebui să fie vizibile și măsurabile – fără efort, fără o schimbare în dietă, fără stres.

Ciocolată subțire

Experienta mea cu Chocolate Slim

Din păcate, așa cum am aflat în auto-experimentul meu cu Chocolate Slim, rezultatele promise nu au fost realizate și nu am putut pierde un gram de greutate corporală. Mi-ar fi plăcut să o recomand în fața prietenului meu Lea. A căutat ceva timp îndelungat pentru ao ajuta să piardă în greutate. Dar poate că efectul dorit va veni la ea?

Apucarea mea de agitație în fiecare dimineață a fost inițial necomplicată. Amestecați praful într-un shake, beți, săriți micul dejun, ați terminat. Aș putea continua asta săptămâni. Părea așa de ușor. Dar “scuturat” după câteva zile, am fost mereu ușor amețit între ele și m-am simțit inconfortabil. Fie că s-ar putea datora șocului? Poate că trupul a luat ceva timp să se obișnuiască cu ingredientele de agitare? Dimineața am decis să “am micul dejun” cu trepidații.

Dar după unele venituri suplimentare, disconfortul meu sa dezvoltat aproape într-un stat permanent. Mi-a afectat mereu un sentiment de plinătate și stomacul meu sa simțit umflat. Nu am avut niciodată astfel de plângeri înainte, de aceea m-am gândit imediat că ar putea fi legată de Chocolate Slim. Așa că am terminat aportul și, la scurt timp după aceea, plângerile mele au dispărut din nou.

Unele efecte secundare ușoare mi-ar fi cauzat, cu succes sim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *