SUP – Vad är det?

0 Comments 5:02 am

StandUpPaddleboard eller SUP som det förkortas är ettfenomensom har blivit allt mer populäri Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.STAND UP PADDLE

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din SUP i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vattnet som du har din paddelbräda i.

Paddleboard

Det viktigaste för SUPär att välja enbrapaddleboard. Du kommer att märka stora skillnader medStandUpPaddle om du har valt enpaddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet.Paddleboardär tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är gjord för högre fart, har bättre glid och är bättre att ha om du vill slippablåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut på vattnet direkt.Fördelen med en uppblåsbarpaddelbräda är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattendrag när du reser stand up paddle.

Testa på SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den specialdesignadeSUPbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd påpaddelbräda.SUP Yoga är en träningsform som är anpassat efter traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning i miljö av det lugnande vattnet.

StandUp Paddle Stockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.SUP är en upplevelse som passar både unga och gamla och som skapat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle en upplevelse som passar föralla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.